Зустріч із американським фахівцем з питань комерціалізації досліджень Вікторем Корсуном

17.10.2014 | 23:07

21 жовтня о 16.00 в Дзеркальній Залі університету відбудеться зустріч із американським фахівцем з питань комерціалізації досліджень Вікторем Корсуном.

Віктор Корсун є консультантом, тренером і доповідачем з питань, пов’язаних із передачею технологій, інтелектуальної власності, комерціалізації досліджень та винаходів і заснування та розвитку стартапів. З 2006 року він в УНТЦ. Віктор управляв бюджетом програм у розмірі $ 46 млн., збільшив зовнішнє фінансування з $ 3 млн. до $ 15 млн. протягом 6 років, створив і запровадив програми навчання для перших 50 тренерів з передачі технології для наукових інституцій в Україні, Грузії, Молдові і Азербайджані. Він очолював проектні групи вчених і інженерів в розробці продукту. В Україні Віктор допоміг розробити кілька старт-ап компаній, які виробляють високотехнологічну продукцію для продажу в Україні, в країнах СНД та США і Європі.

Протягом 2008-2013 рр. Віктор Корсун був заступником директора УНТЦ. Віктор отримав наступні ступені – MBA від Drexel University (Філадельфія, Пенсільванія), бакалавра і магістра наук від Університету Пенсільванії (Філадельфія, Пенсільванія).

Доповідь включатиме комбінацію питань, вивченням яких займався Віктор Корсун, з акцентом на стимуляцію наукової та інноваційної діяльності, інтелектуальну власність, підвищення престижу української науки в світі, заснування та розвиток стартапів, фінансування стартапів. Виступ буде цікавим у першу чергу для науковців та ІТ-спеціалістів.

Запрошуємо всіх бажаючих!