Відійшов у вічність професор Савула Ярема Григорович

22.07.2021 | 10:56

Колектив кафедри прикладної математики глибоко сумує із приводу передчасної смерті завідувача кафедри, заслуженого професора, доктора фізико-математичних наук Савули Яреми Григоровича. Він був визначним науковцем європейського рівня, талановитим керівником, педагогом від Бога. Колеги та учні Яреми Григоровича із вдячністю, шаною та любов’ю завжди пам’ятатимуть свого керівника.

Ярема Григорович був надзвичайно доброю, щирою та чуйною людиною, постійно допомагав і підтримував талановиту молодь. Його невичерпна життєва енергія, оптимізм, велика працездатність, справжня непідробна любов до України і бажання служити для розвитку науки нашої країни, рідного Львівського національного університету викликали щиру повагу й захоплення, вселяли надію і впевненість у серця оточуючих.

Спокійний та інтелігентний, справжній професіонал своєї справи – так відгукуються про нього колеги і студенти. Світла і вічна пам’ять великій Людині, що творила історію рідного факультету та університету. Для колег він назавжди залишиться прикладом, Людиною-легендою.

Колектив кафедри щиро співчуває рідним і близьким з приводу непоправної втрати люблячого сім’янина, чоловіка та батька. Царство небесне і вічна світла пам’ять.