V Спартакіада працівників ЛНУ ім. Івана Франка

29.03.2016 | 17:27

У другій половині березня (15.03–22.03.2016 р.) весна і бажання перемоги привели працівників факультету на спортивні майданчики Спорткомплексу. Тут точилась запекла боротьба серед працівників Університету в межах V Спартакіади працівників.

Учасники змагались у п’яти видах програми: бадмінтон, настільний теніс, футзал, шахи, плавання. Колектив факультету здобув друге місце – у плаванні, футзалі та бадмінтоні та третє – у настільному тенісі і шахах. Завдяки згуртованості і загальнокомандному духу працівники факультету у загальному рейтингу посіли друге місце.
Загалом, у Спартакіаді взяли участь: Дияк І.І., Ящук Ю.О., Чабанюк Я.М., Гнатишин В.І., Гошко Б.М., Вовк О.В., Кухарський В.М., Шевчук С.П., Чипурко А.І., Шульга Є., Бігун І., Томчій О.Б., Ковальчук О.В., Коваль Н.В., Мацюк Т.М., Семенюта Т.А.
Чемпіони та призери у кожному виді змагань були нагороджені особистими медалями та грамотами, а у футзалі – кубками.
Спартакіаду працівників Університету традиційно проводить кафедра фізичного виховання та Спортивний клуб. Колектив факультету щиро дякує за гарну організацію змагань, частування та хороший настрій.