Турнір з Clash of Code

07.03.2024 | 12:03

​​Скучили за класними турнірами та змаганнями? 🔥
Маємо для вас неймовірно круту новину – вперше представляємо турнір з Clash of Code, платформи для найкращих та найшвидших програмістів.

Турнір складатиметься з двох відбіркових онлайн-турів, перший з яких пройде вже 16.03, та оффлайн-фіналу для найкращих учасників. Всі призери отримають додатковий рейтинговий бал, а переможці – грошові призи від спонсора події cryptogeld

Хочете взяти участь, проте переживаєте, що ваших знань недостатньо, аби позмагатись з іншими? Саме для цього ми розділили турнір на два дивізіони, де перший – для професіоналів, а до участі в другому запрошуємо всіх початківців.

(На превеликий жаль, завдання видаються платформою у випадковому розрізі, тому чітко визначити попередній перелік легких та важких завдань неможливо, проте з міркувань чесних та справедливих змагань, до першого дивізіону ми запрошуємо людей з хорошими знаннями програмування та алгоритмів, досвідом участі в олімпіадах або турнірах з програмування. До другого дивізіону ми запрошуємо початківців та любителів, котрі ще не брали участі у подібних турнірах чи змаганнях, не володіють великим об’ємом знань про алгоритми чи програмування, або ж просто поки не впевнені у власних силах. Щиро просимо потенційних учасників першого дивізіону не реєструватись для участі в другому для збереження інтриги та духу змагань)

👨‍💻 Хочете зареєструватись на платформі, переглянути приклади завдань та потренуватись – тоді вам cюди

📝 Реєстрація на турнір вже доступна у нашому Telegram-боті

📅 Тож, до зустрічі 16.03 о 10:00

📄 Правила та деталі турніру доступні в документі