Нові навчальні програми за всіма спеціальностями для вступників 2017 року

14.06.2017 | 19:13

Факультет прикладної математики та інформатики спільно з Львівським ІТ-кластером презентує нові та суттєво оновлені навчальні програми за всіма спеціальностями.

Вже з 1 вересня студенти 1-го курсу навчатимуться за такими програмами:

Комп’ютерні науки – карта курсів CS@AMI.LNU.
Програма відзначається великою гнучкістю у виборі фахових курсів для глибшої спеціалізації та формування студентом власної освітньої траєкторії.

Інформатика – середня освіта – карта курсів IE@AMI.LNU.
Програма є дуже близькою до програми комп’ютерних наук. Більшість курсів викладаються в одному потоці. Лише 8 предметів педагогічного спрямування на 3-4 роках навчання заміняють ряд дисциплін, переважно, математичного спрямування.

Системний аналіз та інтелектуальний аналіз даних (Data Science) – карта курсів DS@AMI.LNU (оновлено 30.06.2017).
У складанні карти курсів програми Data Science активну участь брали експерти ІТ-галузі, які є спеціалістами у вказаному напрямі. Одну з двох спеціалізацій (“Системний аналіз” чи “Інтелектуальний аналіз даних”) студенти обиратимуть після закінчення 1-го курсу.

Прикладна математика – карта курсів AM@AMI.LNU.
Програма націлена на комп’ютерне моделювання різноманітних явищ, процесів та об’єктів навколишнього світу. Однак, як і інші програми, містить дисципліни, необхідні фахівцям з веб-проектування, штучного інтелекту, аналізу даних та інших сучасних напрямів ІТ-галузі.