1 тур Всеукраїнської (Міжнародної) студентської олімпіади з програмування

18.03.2016 | 15:36

Думай! Створюй! Вирішуй!

Активним і рішучим Студентам нашого університету!!!

16 квітня 2016 року на базі нашого Університету знову проводитимуться змагання програмістів

А саме – 1 тур (університетський) Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

Всеукраїнська олімпіада є частиною Міжнародної студентської олімпіади з програмування за правилами АСМ. Association for Computing Machinery – найстаріша і найбільша міжнародна організація в комп’ютерній галузі. ACM International Collegiate Programming Contest (ICPC) – міжнародна університетська олімпіада, командні змагання з програмування, що проходять під егідою ACM і зі штаб-квартирою в університеті Baylor (Техас, США). Конкурс охоплює глобальну мережу університетів, які проводять регіональні змагання, та відправляють кращі команди на фінальний тур чемпіонату світу ACM-ICPC. Кількість учасників зросла до декількох десятків тисяч кращих студентів і викладачів в області обчислювальних дисциплін з понад 2500 університетів з більш ніж 100 країн на шести континентах. Конкурс заохочує творчість, роботу в команді, а також інновації в створенні нових комп’ютерних програм, дає змогу студентам перевірити свою здатність виконувати завдання під тиском часу.

Просто кажучи, це найстаріший, найбільший і найпрестижніший конкурс програмування в світі.

Для участі в Олімпіаді:

1) Збери команду з тренера і трьох учасників (можна ще одного запасного).

2) Зареєструйся на міжнародному сайті олімпіади icpc.baylor.edu.
Інструкцію про порядок реєстрації можна отримати тут «ACM-ICPCRegistration2015»

3) Зайди на olymp.franko.lviv.ua і потренуйся у використанні системи проведення змагань ejudge. (Буде доступна з 1 квітня. Після реєстрації усі повідомлення про заходи олімпіади надходитимуть електронною поштою)

Приходь, перемагай, їдь на фінал…(цього року в травні в Таїланді), де буде наступного – виграй 16 квітня в суботу, і дізнаєшся!